Floraliën in 2020

Tickets

Early bird tickets

De Earlybird tickets zijn nu beschikbaar.

VOORWAARDEN
° Prijzen zijn inclusief reserveringskost. 
° Kinderen t.e.m. 6 jaar krijgen gratis toegang tot het festival. Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig kids-ID te tonen dat de leeftijd van uw kind(eren) aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd.
° Een jongerenticket verleent toegang aan één persoon met een leeftijd jonger dan of gelijk aan 16 jaar. LET OP: Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig identiteitsbewijs te tonen dat uw leeftijd aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd
° Herroepingsrecht: De overeenkomst op afstand voor de levering van huisvestings-, vervoer-, horeca- en recreatiediensten waarbij de verkoper zich bij het afsluiten van de overeenkomst ertoe verplicht deze dienstverlening uit te voeren op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode, wordt uitgesloten uit het toepassingsgebied van de wet van 6 april 2010 (gewijzigde wet van 14 juli 1991).

Groepen

Voor groepen kan je contact opnemen met Veerle Tuytschaever via veerle@floralien.be

Voor extra georganiseerde groepsarrangementen & voorstellen op maat kan je terecht bij een van onze incoming bureaus:
→  AAB – ALL ABOUT BELGIUM
→  GENT WATERTOERIST

Scholen

Kinderen en jongeren hebben de toekomst in hun handen. Hoe vroeger we hen kunnen sensibiliseren rond de betekenis en het belang van bloemen en planten in hun (verstedelijkte) omgeving, hoe beter. Het festival biedt de perfecte gelegenheid om je leerlingen actief te betrekken bij groenbeleving, met aandacht voor duurzaamheid en nieuwe toekomstmogelijkheden, maar zonder de geschiedenis uit het oog te verliezen. 
De leerlingen zullen er niet alleen kunnen kijken maar ook beleven en doen tijdens interactieve en participatieve workshops. 
Het volledige programma lees je binnenkort op onze website.

EDUCATIEVE PAKKETTEN 

Ter voorbereiding van een uitstap naar Floraliën Gent 2020 voorzien we een reeks educatieve pakketten. Elk pakket focust op een specifiek thema (de groene stad, stadslandbouw, de Vlaamse sierteelt en haar rijke geschiedenis, het belang van onderzoek en innovatie in de regio Gent, …). Zo kan in de lessen al de nodige aandacht worden gevestigd op het gekozen thema. Deze interactieve werkmappen zullen begin maart 2020 beschikbaar worden gesteld op onze website.   

SCHOOLTARIEF 
Voor schoolgroepen uit het secundair onderwijs geldt een voordelig tarief: € 5 per leerling (per groep van 20 leerlingen krijgt 1 begeleider gratis toegang) 
Stuur voor meer info & reservatie van je bezoek een e-mail naar veerle@floralien.be

Business

FLORALIËN is een uitzonderlijk, groots én bloeiend indoor-tuinfestijn met meer dan 500.000 bloemen en planten een uniek moment voor u, uw klanten, medewerkers, leveranciers, relaties en vrienden.

Verwen
 uw klanten, relaties, medewerkers en vrienden met één van onze 4 stijlvolle VIP-arrangementen. 
FLORALIËN is een top-vip-event om genodigden mét partner te laten genieten van een uniek en schitterend-mooi Paradijs! 

Onze formules bieden mogelijkheden voor 6 tot maximum 600 personen.
Wij bieden formules aan inclusief alle catering, alsook formules waarbij u de catering zelf kan samenstellen. 
U verkiest om éénmalig met een grote groep aanwezig te zijn? Meerdere avonden reserveren met telkens een kleinere groep kan ook.

Wat wij u hierbij telkens aanbieden?

• gepersonaliseerde parkeer- en toegangsbewijzen
• een parking & shuttle-service
• een onberispelijk onthaal 
• een duidelijk-gepersonaliseerde vip-tafel of -locatie
• een sfeervolle, bloemrijke loge of zaal met passend meubilair
• een uitstekend en gevarieerd cateringaanbod
• én vooral eclatante FLORALIËN!

VIP-ARRANGEMENTEN

Paul Vandenbosch
+32 475 36 62 06
vip@floralien.be
logo Floraliën Gent
Locatie

  • Gent ICC - Citadelpark
  • Van Rysselberghedreef 2 b 1
  • 9000 Gent
Blijf je graag op de hoogte?