Floraliën 2020

PARTNERSHIP

Word partner van Floraliën Gent 2020 !

Floraliën Gent verwelkomt elke editie een groot aantal bezoekers. Ook in 2020 blijven we inzetten op diverse publieksegmenten. 

In 2020 is Floraliën Gent meer dan ooit het perfecte evenement om veel zichtbaarheid aan uw producten of diensten te geven. Word partner van Floraliën Gent, we werken graag een voorstel uit op maat, binnen uw strategie en budget. 

• Uw (potentiële) klanten, netwerk of doelgroep(en) zien dat u de Visie en Waarden van FLORALIËN onderschrijft, dit komt uw bedrijfsimago ten goede.
• Het partnerschap biedt uw bedrijf de mogelijkheid om in contact te komen met het netwerk van FLORALIËN en andere partners van het PartnerplatformBij de laatste editie van Floraliën werden meer dan 130.000 bezoekers verwelkomd. Onder deze betalende bezoekers rekenen we 93 % volwassenen (incl VIP) en 7 % kinderen/jongeren. 
De kinderen/jongeren bestonden uit volgende leeftijdscategorieën : 17 % onder de 6 jaar, 20 % tussen 6 en 12 jaar en 63 % boven de 12 jaar (incl. studenten).

Belgische bezoekers 
Van de Belgische bezoekers komt 84 % uit Vlaanderen, 7 % uit het Brussels Gewest en 9 % uit Wallonië.

Internationale bezoekers 
Op basis van de gegevens uit de ticket database krijgen we volgende info i.v.m de herkomst van de bezoekers van de Floraliën : 91 % van de Floraliënbezoekers zijn Belgisch, van de 9 % buitenlandse bezoekers komt het merendeel uit de buurlanden (95%). Binnen deze laatste groep spant Frankrijk de kroon (60 %). Verder zijn er bezoekers uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en 24 verschillende landen, nl. Australië, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, Tsjechië, Turkije, USA, Zweden en Zwitserland. 
logo Floraliën Gent
Locatie

  • Gent ICC - Citadelpark
  • Van Rysselberghedreef 2 b 1
  • 9000 Gent
Blijf je graag op de hoogte?